Hypermoderne Bureau Organizers van Modeska

modeska bureau accessoire

Op zoek naar een organizer voor je bureau van hoge kwaliteit? Geen makkelijk karwei om dat zo even te vinden. Het nieuwe bedrijf Modeska kwam daar ook achter en heeft daarom zeer elegante bureau organizers gemaakt die er niet alleen goed uit zien maar ook nog een extreem functioneel zijn.

Check hier onze 3 favoriete organizers van Modeska.

1. Modeska Paper Tray

Misschien het meest populaire bureau accessoire van Modeska is de klassieke paper tray. Wat opvalt aan de producten van Modeska is dat ze veel doen denken aan het design van Apple producten, zoals onder meer de MacBook. Modeska heeft hun stijl dan ook gebaseerd op Apple en vervaardigd hun accessoires van zilverkleurig metaal van zee hoogwaardige kwaliteit.

2. Modeska Pen Cup

We zien het strakke design terugkomen in vrijwel alle gadgets van Modeska, zo ook in deze stijlvolle pennenhouder. De oprichters van het Amerikaanse merk benadrukken in hun salespitch dat de producten in de Verenigde Staten zijn vervaardigd en daarom van ongekend hoge kwaliteit zijn. Ze wilden voorkomen dan hun productie zou worden uitbesteed in China of Thailand, en dat zien we terug in onder meer deze minimalistische pennenhouder.

3. Modeska leren bureaublad

Ons favoriete item van Modeska betreft echter niet een metalen accessoire. Met afstand de in onze ogen meest toffe aanvulling voor ieder bureau is het Modeska bureaublad. Dit is een makkelijk mee te nemen bureaublad dat geweldig staat bij je MacBook en daarnaast ook nog eens heel handig is. Je kunt al je spullen, waaronder bijvoorbeeld je iPhone, erop kwijt en tevens fungeert het blad als muisblad. Design en functioneel!

Was jij al bekend met Modeska? Zo niet, dan heb je weer de nodige inspiratie voor je kantoor opgedaan.