De 3 leukste relatiegeschenken van 2017

relatiegeschenk

Als onderneming is het vaak niet alleen leuk, maar ook goed voor uw imago om uw werknemers of klanten te verrassen met een mooi relatiegeschenk. U zult stijgen in de waardering van velen en u maakt zo de weg vrij voor een vruchtbare toekomst.

Maar het vinden van het juiste relatiegeschenk kan nogal een opgave zijn. Niets kan immers vervelender zijn dan een relatiegeschenk cadeau doen dat totaal niet bij uw doelgroep past. Dan blijft er van de goede intenties immers weinig over.

Om het een beetje makkelijker te maken hebben wij de 3 leukste relatiegeschenken voor 2017 op een rijtje gezet waar eigenlijk iedereen wel blij van wordt.

1. Ga voor veilig met een koffiemok

Eén van de meest gangbare relatiegeschenken is nog steeds de koffiemok. En al klinkt het wellicht een beetje cliché, de bedrukte mok is nog steeds een prima geschenk om cadeau te doen.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam op de mok zetten waardoor uw klant of werknemer iedere ochtend al direct aan u denkt. Maar natuurlijk is het nog beter om een persoonlijke boodschap op de mok te laten bedrukken. Dit maakt gegarandeerd een goede indruk.

2. Bedrukte vliegers voor de sportieve doelgroep

Is een koffiemok te veilig voor u, en wilt u liever een iets sportiever geschenk voor uw doelgroep. Dan is de bedrukte vlieger het beste relatiegeschenk voor u! Dit geschenk wordt altijd goed gewaardeerd.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote matrasvlieger zodat u uw logo groot kunt drukken en deze hoog in de lucht nog zichtbaar is. Echter kunt u ook kiezen voor een snelle stuntvlieger met uw logo erop bedrukt. Zo zullen uw klanten uw merk associëren met fun en snelheid.

3. Simpel maar effectief, de bedrukte zonnebril

Aangezien ook de zomer weer voor de deur staat heeft natuurlijk ook iedereen weer een zonnebril nodig. En waarom zou u niet van die kans gebruik maken om zonnebrillen met uw bedrijfslogo erop uit te delen.

Slim, veel bereik, en effectief.

Dus bent u nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor dit jaar, met deze 3 tips kunt u haast niet de mist in gaan.