Zeer strakke rugtassen van AER

aer sling bag

Op zoek naar een multifunctionele rugzak die je zowel naar je werk kun meenemen als je in het dagelijks leven kunt gebruiken op de meer casual momenten? De rugtassen uit de nieuwe Active Collection van het merk Aer sluiten perfect aan op de ondernemer die zowel zijn rugtas naar kantoor wil meenemen als later op de dag nog even een gym bezoekje wil brengen.

Check hier onze 3 favoriete modellen uit de nieuwe Active Collection van Aer.


aer fit rugzak

1. Fit Pack

Eén van onze favoriete modellen is zonder meer de nieuwe Fit Pack. Deze multifunctionele rugtas is ready voor het kantoor en voor een actief stadsleven. Zo heeft de tas een ruim compartiment voor onde meer je laptop, notitieblok en adapters. Daarnaast is er ook een apart vak aanwezig voor sportkleding zoals je shirt, handdoek en shorts.

aer fit rugzak

De tas heeft verrassend veel ruimte en komt zelf met een handige Quick Access pocket voor je smartphone. Dope!

 

aer sling bag

2. Sling Bag

Meer een fan van schoudertassen? No worries, ook dan heeft Aer je covered. Check deze zeer strakke sling bag. Met een groot compartiment kunnen hier gemakkelijk veel spullen in één keer in. Perfect voor de gym.

Ook beschikt de Sling Bag over een Quick Acces pocket voor je telefoon en kun je makkelijk een laptop erin meenemen. In onze ogen is deze tas iets minder overzichtelijk dan de Fit Pack, maar wil je echt een schoudertas, dan is dit een aanrader.

aer gym tas

3. Gym Duffel

Wil je ruimte voor al je sportspullen en je geen zorgen maken dat iets niet past? Met de Gym Duffel kun je al je spullen zonder zorgen in één keer meenemen. Sportschoenen, kleding, je laptop en boeken, het past eenvoudig in deze minimalistisch ogende tas.

Voor hardcore ondernemers die ook dagelijks in de sportschool te vinden zijn is dit de beste pick.

Ben je dus nog op zoek naar een stijlvolle rugtas die je zowel voor werk als privé kunt gebruiken? Check dan nu de Active Collection van Aer.