Met een WordPress onderhoudspakket blijft je site veilig

Met een WordPress onderhoudspakket houd je je WordPress website snel en veilig. Veel websites maken gebruik van WordPress. Dat geldt voor grote en kleine websites. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan weblogs, affiliate websites en bedrijfswebsites. Een WordPress website brengt voor- en nadelen met zich mee. Dit CMS is namelijk interesssant voor hackers en het is vrij eenvoudig te hacken. Wanneer je als hacker een lek in WordPress hebt gevonden, kan je potentieel veel websites raken. Met een WordPress onderhoudspakket zorg je ervoor dat je website veilig en hackvrij blijft.

Welke risico’s loop ik zonder onderhoudspakket?

Wanneer je een WordPress website niet onderhoudt, dan loop je verschillende risico’s. In de eerste plaats loop je natuurlijk het risico dat je website gehackt wordt. Bij een hack kan informatie worden gestolen, maar ook kan jouw website worden ingezet om kwaadaardige software te verspreiden. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Met een WordPress onderhoudspakket voorkom je dat dit gebeurt.

Houd je website snel door hem goed te onderhouden

Een snelle website is om meerdere redenen belangrijk. In de eerste plaats wil je natuurlijk dat bezoekers van je website snel de website kunnen openen. Daarnaast is de laadtijd van je website belangrijk voor je positie bij de zoekmachines. Wanneer je een website hebt die snel laadt, zal je zoekpositie stijgen. Bij het onderhoud van een WordPress website komt ook database optimalisatie kijken. Door je database te optimaliseren verbeter je de laadtijd van je website aanzienlijk.

Laat onderhoud aan je site periodiek uitvoeren

Door te kiezen voor periodiek onderhoud aan je website waarborg je de kwaliteit van je website. Zo ben je altijd beschermd tegen hackers, spam en is je database altijd geoptimaliseerd. Uiteraard kan het onderhoud aan je website uitgevoerd worden zonder dat de gebruiker daar iets van merkt. We leven immers in een tijd waarin bezoekers van je website altijd in staat moeten zijn om je te vinden!