4 Vloerdesign die je niet mag missen voor op kantoor

Ben jij ook zo hopeloos bij het zoeken van een mooie vloer in je het kantoor? Hopelijk is dat verledentijd na het lezen van dit artikel. Wij vroegen vloerexpert Luxuryfloors welke 4 vloerdesigns niet gemist mogen worden in kantoren. Zo maken wij het je makkelijker in jouw zoektocht naar een designvloer.

Beton design; stoer, robuust en natuurlijke uitstraling

Wanneer je aan een beton designer vloer denkt, denkt niet gelijk aan een natuurlijke en stoere uitstraling. Meer aan een wat saaie vloer. Wat de het betonnen design zo aantrekkelijk maakt? Dat komt doordat de cementgebonden geitvloer voor 90% uit beton en voor 10% uit polyurethaan bestaat. Dat stukje 10% daardoor geniet je van de uitstraling van beton, maar vooral comfort en de warmte van een gietvloer. Niet alleen zijn stoer en robuust de kernmerken van de vloer, want afhankelijk van de kleur of afwerking kan een betonvloer ook een elegante look krijgen. Zo past een betonvloer bij meerdere stijlen in het interieur.

Keramische vloer; makkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk

De keramische vloer wint de laatste tijd veel aan populariteit. Hier zit natuurlijk wat achter, keramische tegels bieden veel voordelen voor jou in het kantoor. Ze zijn enorm onderhoudsvriendelijk, kunnen bijna in alle ruimtes in het kantoor en biedt een hele grote optie aan diversiteit. Een keramische vloer is daarnaast ook nog hygiënisch, slijtvast en heel goed te combineren met een vloerverwarming. Daarom staat de keramische vloer in deze lijst.

Massief eikenhout; authentieke en betaalbare vloer

Wanneer je opzoek bent naar een authentieke vloer van een uitstekende kwaliteit, die tevens betaalbaar is. Dan is de massief eikenhouten vloer wellicht iets voor jou. Bij de eikenhoutenvloer heb je ook nog de keuze tussen bewerkt, verouderd of gerook. Genoeg keuze dus, hierdoor is er altijd wel een vloer die bij jou in het kantoor past. De massieve houten vloer heeft ook nog als voordeel dat het een enorm lange levensduur heeft.

Natuursteen; exclusieve vloer met een lange levensduur

Natuurstenen wordt nog steeds vaak geassocieerd met een veel hogere prijs dan een houten of parketvloer. Dit is niet helemaal terecht kan ik jullie vertellen. Bij de aanschaf houden veel mensen alleen rekening met de aanschafprijs, maar je moet ook met de levensduur rekening houden. Hier wint de natuursteen van de houten of parketvloer. Ze gaan namelijk langer mee, en uiteindelijk ben je wellicht wel minder kwijt.

Naast de lange levensduur van natuursteen zijn er meer voordelen. Het is een natuurlijk product, en daardoor is elke steen weer uniek. Het is makkelijk te combineren met vloerverwarming en zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden.