Coffee 2 go bekers op kantoor is hip

Als creatieve ondernemer is het belangrijk dat je op verschillende locaties kunt werken. Heb je net een kopje koffie gezet? Dan is het wel zo prettig wanneer je deze mee kunt nemen! Zo kun je jouw koffiebeker meenemen in de auto, op de fiets of het openbaar vervoer en hoef je onderweg niets te kopen. Ben je al koffie aan het drinken? Dan kun je een speciaal deksel op jouw koffiebeker doen en deze in een mum van tijd omvormen tot coffee 2 go beker.

Coffee 2 go bekers in Nederland

Coffee 2 go komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en is de laatste jaren ook in Nederland populair geworden. Je ziet dit steeds vaker in het straatbeeld en ook de opkomst van koffiezaken lijkt niet te stuiten. Zowel binnen als buiten wordt er coffee 2 go gedronken! Ideaal voor de reizende creatieveling en een stuk handiger dan koffie uit een kopje.

Coffee 2 go bekers op kantoor gebruiken

Omdat je niet precies weet wanneer je op pad gaat, is het prettig wanneer je jouw koffie gewoon mee kunt nemen. Je kunt coffee 2 go bekers bestellen in verschillende soorten en maten. Wil je jouw coffee 2 go bekers het liefst in een eigen huisstijl en met een bedrijfslogo laten bedrukken? Dan is dat ook mogelijk!

Met name op kartonnen koffiebekers is het vrij eenvoudig om een unieke bedrukking te realiseren. Daarnaast kan een specialist vaak kosteloos kijken of het grafische werk klopt. Zo kun je het grafisch werk zelf vormgegeven of kun je dit door de leverancier laten doen.

Zeker wanneer je grotere aantallen tegelijk bestelt! Vervolgens kun je een coffee 2 go deksel er los bijbestellen en de bekers direct gaan gebruiken. Ideaal wanneer je vaak onderweg bent!